Lovaglás

Lovaglás

Lovaglás

Lovas oktatás

Színvonalas lovardánkban képzett, komoly tapasztalttal bíró edzők és tanúsítvánnyal rendelkező iskolalovak (pónik, kisló, nagy ló) várják vendégeinket.

Az oktatás során kiemelten ügyelünk, a biztonságra és a fokozatosság betartására.

Pónioviprogramunk célja, hogy szolgáltatásunk révén kifejlesszük az állatok iránti szeretetet. Ifjú lovasaink ismerkedjenek meg a lóval, mint háziállattal és, mint egy társsal. Sajátítsák el a lóval való kapcsolatteremtés módját, bővebb ismereteket szerezzenek az általuk lovagolt póniról.

A sétalovaglás kísérővel vezetőszáron, voltizshevederben történik, amelybe biztonságosan tudnak kapaszkodni. A kicsiknek a ló háromdimenziós mozgása révén fejlődik mozgáskoordinációjuk, figyelmük.
 

Lovasaink futószáron elsajátíthatják a lóval való kommunikációs nyelvet, a stabil ülést lovaglás közben, a különböző járómódokat. Ha felkészültségük engedi, önállóan is lovagolhatnak a biztonságot jelentő karámokban.
 

Az osztálylovaglás során fejlődik lovasaink ülésbiztonsága, sor kerül a segítségadások pontosítására. Megismerkednek a lovardában használt patanyom figurákkal, és gyakorolják azokat. Megismerkednek a lovardai renddel.
 

Haladó lovasaink díjlovaglás edzésen, tereplovagláson, saját lovon díjugratás edzésen vehetnek részt.

Áraink:

Pónilovaglás: 20 perc- 1500Ft

Lovaglás vezetőszáron/ futószáron: 30 perc- 2000Ft

Osztálylovaglás: 60 perc- 3500Ft

Egyéni edzés: 60 perc- 4000Ft

Tereplovaglás: 120 perc- 4000Ft

Lovaglás idejére igény esetén kobakot biztosítunk!